mandag 29. september 2008

Nytt Maribel kort med hjemmelagede blomster


Da har jeg laget enda et kort med Maribel single stamp 003 ( http://www.stempelglede.com/stemplersingle003.html) fra Stempelglede. og hjemmelagede papir blomster. Denne gang for ei venninne som ønsket et kort til en 35 års dag.

Bakgrunns papiret er stemplet med AL 2612 Elegant Flourishes fra Rhonna Farrer og embosset med gull på akvarell papir.

Blomstene har jeg punchet ut med Retro Flowers i 3 forskjellige størrelser fra EK Success. Stemplet de med "kaprifol og blader - hjørne" fra Ord om glede samlingen fra Stempelglede. http://www.stempelglede.com/minestempler.html og embosset med gull på akvarell papir.

Stemplet også Ornamental Circle fra Grunge Collection, også den fra Stempelglede. http://www.stempelglede.com/stemplergrunge.html og embosset med gull på akvarell papir. Malt med H2O Black Cherry. Tallene er klippet ut med Quickutz tang og Eliza Classic numbers i sort papir.

Har så malt blomstene og bakgrunns papiret med Twinkling H2O Black Cherry. Når papiret er tørt, har jeg formet til blomstene og lakket de med Royal Coat Dimensional Magic på baksiden, så de skal holde 3D formen.

Den Vakre Damen er som alltid, stemplet med Maribel Single stamp. 003 fra Stempelglede. Også denne gang stemplet på glossy papir med Archival Brilliance graphite black. Og malt og svampet med Distress Ink og H2O Black Cherry.

Damen og bakgrunns papiret har jeg montert på sort 190g papir Esselte fra Binders. Brukte Dobblesidig pute tape fra Biltema for å få Damen opp og frem fra kortet. og Blomstene er limt på med Royal Coat Dimensional Magic lakk.

Ingen kommentarer: